Hej, jag heter Kaleb Henley. Som erfaren datorproffs har jag varit fördjupad i teknik i nästan tre decennier. Även om jag är född i USA har jag kallat Sverige mitt hem i över 16 år, där jag har haft möjlighet att fortsätta utforska och bidra till det ständigt föränderliga digitala landskapet.

Under hela min karriär har jag haft förmånen att bära många hattar. Från min tidiga tid som webbutvecklare till att jag tog mig an rollen som projektledare, har jag haft turen att guida och leverera många framgångsrika projekt från början till slut. Dessutom har min expertis som databasadministratör och systemadministratör gjort det möjligt för mig att finjustera system, skydda värdefull data och säkerställa smidig drift.

Jag började som DOS, sedan Windows-användare, men så småningom flyttade jag till Mac och deras andra enheter. Även om jag är ett stort fan av Mac, har det inte hindrat mig från att hålla mig uppdaterad med de senaste versionerna av Windows, arbeta med Linux eller till och med ChromeOS. Med det breda utbudet av erfarenhet och kunskap kan jag vara behjälplig med många frågor oavsett typ av maskin.

Bortom den fascinerande datorvärlden finner jag inspiration och njutning ute i naturen. En av livets enkla nöjen är att spendera kvalitetstid med mina barn, fiska i sjöar och hav och skapa omhuldade minnen som kommer att vara livet ut. Som en ivrig resenär uppskattar jag möjligheten att utforska nya destinationer och olika kulturer. Dessutom har jag en djup uppskattning för praktiskt arbete, där jag kan förverkliga idéer och se de påtagliga resultaten av mina ansträngningar, som att gga däck och utemöbler.

Namnet på mitt företag, Henley Hardware & Services, hyllar min farfars gamla järnaffär i Greenville, Texas, som fick namnet True Value – Henley Hardware. Goda minnen strömmar tillbaka från min barndom när jag tillbringade tid där och hjälpte till att räkna spikar och andra inventarier som ung. Dessa formativa erfarenheter lärde mig värdet av hårt arbete och uppmärksamhet på detaljer.

Med en passion för teknik, ett öga för detaljer och ett engagemang för att leverera excellens, ingjuter jag en personlig touch i varje projekt jag genomför. Jag strävar efter att kombinera min omfattande kunskap, förvärvad under decennier av engagerat arbete, med en genuin förståelse för min klients behov. Mitt mål är att tillhandahålla lösningar som inte bara uppfyller förväntningarna utan överträffar dem och ger en bestående effekt.

Tack för att du tog dig tid att lära dig mer om mig. Jag är exalterad över de möjligheter som ligger framför mig och ser fram emot att ge mig ut på nya satsningar tillsammans inom teknikvärlden och bort från den.

This website uses cookies, purely for better functionality.